INBRAAKBEVEILIGING

Een goede beveiligingsoplossing voor uw huis of pand is van groot belang om u veilig te voelen. Van de Beerecamp Elektrotechniek heeft diverse goede oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Duidelijk laten zien dat uw huis of pand beveiligd is met een alarmsysteem en camera’s heeft een preventieve werking tegen inbraak. Voor een nog groter effect kunt u dit combineren met extra verlichting.

Een alarmsysteem bestaat uit een systeem met diverse bewegingsmelders, deur- en raam contacten of glasbreukmelders en een centrale. Er zijn verschillende mogelijkheden om het systeem aan te sluiten en ook de alarmering kan op verschillende manieren. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende systemen. Wij bespreken graag uw wensen om een advies op maat te geven.

Offerte aanvragen
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Beveiliging
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Brandbeveiliging

BRANDBEVEILIGING

De brandveiligheid van uw woning of bedrijf is een belangrijk aandachtspunt. Wanneer er brand is geweest is de schade vaak aanzienlijk. Van de Beerecamp Elektrotechniek geeft advies omtrent brandbeveiliging en veiligheid.

Voor particulieren verzorgen wij het plaatsen van rookmelders en koolmonoxidemelders. Daarnaast mag een blusdeken niet ontbreken. Ook kunnen wij adviseren en bemiddelen in de aanschaf van blusmiddelen.

Professionele brandbeveiliging voor bedrijven is een must. Een brandmeldinstallatie is in dit geval essentieel voor de veiligheid van uw bedrijf. Deze installatie zal een brand vroegtijdig signaleren waardoor het vuur zich niet zo snel kan verspreiden en je snel kunt ingrijpen.

Wij ondersteunen u graag en maken een advies op maat voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

CAMERABEVEILIGING

Een beveiligingscamera kan heel goed gecombineerd worden met een alarmsysteem. Zo heeft u de beste beveiliging voor uw huis of bedrijfspand. Een camera zorgt niet alleen voor een gevoel van veiligheid, het levert ook haarscherp beeld op van de ongenode gasten. Deze beelden helpen om inbrekers te herkennen. Camerabeelden worden steeds vaker gebruikt in de opsporing van grote en kleine misdaden.

Het kiezen van de juiste camera is van groot belang. Er is een enorm groot aanbod in camera’s maar ook in kwaliteit. De camera moet passen bij de omstandigheden. De beelden moeten bijvoorbeeld ook in de nachtelijke uren goed te zien zijn door middel van een camera met nachtzicht. Ook het zonlicht is een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Er zijn diverse belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden en er moet rekening gehouden worden met regelgeving omtrent privacy. Een deskundige partner die u adviseert bij al deze beslissingen is dan ook van groot belang. Daarnaast is deskundige installatie essentieel.

Offerte aanvragen
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Camerabeveiliging