VEILIG EN VAKKUNDIG IN VERLICHTING

Goede maar ook duurzame verlichting is tegenwoordig van groot belang. Het vormt de basis van elke woning of bedrijfspand.

Van de Beerecamp Elektrotechniek levert complete verlichtingssystemen zowel voor particulieren als bedrijven. Wij adviseren, leveren en installeren alle soorten verlichting, van tuinverlichting tot verlichting op kantoor. Uiteraard houden wij daarbij rekening met alle facetten van het lichtplan.

Verlichting aansluiten moet op de juiste wijze gebeuren. Het is dan ook belangrijk om hiervoor de juiste vakmensen te benaderen. Van de Beerecamp Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring in verlichting. Wij sluiten de verlichting veilig aan en zorgen er uiteraard voor dat alles goed werkt.

Bel ons gerust
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Badkamer verlichting
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Stal verlichting

Woningen
Om van uw huis een echt thuis te maken kunnen wij u advies geven omtrent de keuze van de juiste verlichting. Een huiselijke sfeer creëren je immers met verlichting van het juiste soort, de goede lichtkleur maar ook op de juiste plaats.

Bedrijfspanden / kantoorgebouwen 
Het juiste lichtplan is belangrijk voor de sfeer in de ruimte. Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan de juiste verlichting op de juiste plaats. Ook in bedrijfspanden is goede verlichting van groot belang, en niet alleen om kosten te besparen.

Wist u dat de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers afhankelijk is van verlichting?
Een optimale lichtkwaliteit zorgt voor productieve medewerkers die minder vaak ziek zijn en beter presteren. Verlichting op kantoor is tegenwoordig dan ook essentieel bij het creëren van een ergonomische werkplek.

Naast gezondheidsvoordelen is er ook veel geld te besparen met de juiste verlichting in uw bedrijfspand. Duurzame verlichting, zowel in de vorm van sfeer- als werkverlichting is in vele vormen toepasbaar. In combinatie met aanwezigheidsdetectie en eventueel gekoppeld aan de beveiligingsinstallatie is het mogelijk om voor uw bedrijf de ideale situatie te creëren. Tevens valt hiermee een grote besparing in energiekosten te behalen.

Noodverlichting
Wanneer in een gebouw de elektriciteit uitvalt is het belangrijk dat de noodverlichting wordt ingeschakeld. Noodverlichting zorgt ervoor dat iedereen veilig het pand kan verlaten, volgends de juiste route. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in het gebouw. Van de Beerecamp Elektrotechniek heeft het specialisme in huis om u in dit traject te ondersteunen.  

Ledverlichting
Ledverlichting is al een aantal jaren op de markt. De eerste generatie ledlampen kennen we nog van het felle en koude licht. Die tijd is voorbij, ledverlichting heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. De huidige generatie ledlampen zijn qua licht en uitstraling niet meer van de oude gloeilamp te onderscheiden. Er zijn talrijke mogelijkheden en vele varianten om aan uw wensen te voldoen.

Het grote voordeel van ledverlichting is de enorme besparing op de energiekosten. De lamp gebruikt slechts 10% van de stroom die een ouderwetse gloeilamp verbruikt. Naast minder energieverbruik ontwikkelt de ledlamp ook minder warmte en dat is beter voor de brandveiligheid. Ook heeft de ledlamp een langere levensduur in vergelijking tot de gloeilamp.

Ledlampen zijn er in alle soorten en maten en in lichtkleuren voor alle denkbare situaties. Van de Beerecamp Elektrotechniek adviseert u en kan een volledig lichtplan voor u ontwerpen.

Van de Beerecamp Elektrotechniek - tuinverlichting
Mooi Sfeerverlichting - Van de Beerecamp Elektrotechniek

DIENSTEN

Van de Beerecamp Elektrotechniek is thuis in alle soorten verlichting:

  • Tuinverlichting
  • Woonhuisverlichting
  • Winkelverlichting
  • Sfeerverlichting 

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een lichtplan op maat. Onze vakmensen zorgen voor de correcte installatie en plaatsing van de materialen. Wij verzorgen het hele traject van ontwerp tot oplevering.

Offerte aanvragen