EVEN VOORSTELLEN

Van de Beerecamp Elektrotechniek is in 2013 gestart. Opgericht door Niels van de Beerecamp uit Voorthuizen.

OVER NIELS
Ik heb altijd grote interesse gehad in alles wat met techniek te maken heeft. Het was dan ook een logische stap om naar de vakschool voor Elektrotechniek in Apeldoorn te gaan. Nog steeds vind ik het leuk om me te verdiepen in nieuwe innovaties en technische ontwikkelingen. Mijn voorkeur voor nieuwe gadgets, producten en technieken kan ik in mijn werk goed benutten. Op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen is immers van groot belang. Ieder vraagstuk vraagt immers om een goede oplossing.

Na een aantal jaren in dienstverband te hebben gewerkt heb ik in 2013 de stap genomen om zelfstandig verder te gaan. Van de Beercamp Elektrotechniek is een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht en goede service centraal staan. Wij onderscheiden ons door onze eerlijk en respectvolle manier van werken, tonen initiatief en zijn daadkrachtig wanneer dat nodig is.

Verlichting in stal

VAN DE BEERECAMP ELEKTROTECHNIEK
Ons bedrijf richt zich op alle soorten elektrotechnische installaties en onderhoud. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektronische beveiliging, data & telecom en duurzame producten zoals ledverlichting en domotica.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Van het vervangen van een lampje tot een complete installatie, maar ook voor alle soorten verlichting en beveiliging rondom huis of bij uw bedrijf; wij adviseren u graag. Uiteraard zijn wij goed op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in onze vakgebieden. Verder streven wij naar duurzaam gebruik van materialen en werken we uitsluitend met materialen van een hoogwaardige kwaliteit.

PERSOONLIJK CONTACT
In dit vak is klanttevredenheid enorm belangrijk. Een goed gesprek om kennis te maken en uw wensen te bespreken is dan ook van groot belang. Wij houden van eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Daarnaast is het onze taak om uw wensen en behoeften om te zetten in een goede maatwerk oplossing.

Van de Beerecamp Elektrotechniek staat voor:

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen

Flexibel

Innovatief

Snelle service

Betrouwbaar

ONZE WERKWIJZE

1. KENNISMAKEN

Graag komen wij bij u langs om in een persoonlijk gesprek alle wensen met u te bespreken. Het is belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw plannen.

2. UITBRENGEN VAN OFFERTE

Wij maken voor u een offerte op maat met daarin duidelijke afspraken omtrent prijzen en werkzaamheden.

3. UITVOERING VAN DE WERKZAAMHEDEN

Bij akkoord van de offerte laten wij u zo snel mogelijk weten wanneer wij de werkzaamheden komen uitvoeren.

Beerecamp Elektrotechniek

BETROUWBAAR, VAKKUNDIG & SNEL!

Kennismaken? Neem contact met ons op!
Bekijk onze projecten
Verlichting - Horecabedrijf - Van de Beerecamp Elektrotechniek