UW BEREIKBAARHEID IN GOEDE HANDEN

Het netwerk van uw bedrijf moet een snelle en betrouwbare verbinding zijn, die goed beveiligd is en optimaal functioneert. Deze basis voor een goed functionerend netwerk is onmisbaar voor ieder bedrijf.

Van de Beerecamp Elektrotechniek verzorgt complete bekabelingssystemen voor uw data – en telecommunicatie. Samen met zorgvuldig geselecteerde partners leveren wij datanetwerken. Ons pakket van diensten op het gebied van data & telecom is zeer uitgebreid. Wij volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen en werken volgens de huidige normen. Ons vakkundig personeel werkt met de beste materialen en de modernste technieken.

Offerte aanvragen
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Data & Telecom
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Data & Telecom

BETROUWBARE BEKABELINGSSYSTEMEN

BEDRIJVEN
Het bekendste netwerk is natuurlijk het datanetwerk voor uw computer en telefonie maar ook bijvoorbeeld de alarminstallatie is gekoppeld aan data. Steeds vaker worden verschillende systemen geïntegreerd. Een goed bekabelingssysteem is essentieel om de systemen binnen uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Wij zorgen voor een stabiel netwerk en betrouwbare verbindingen.

PARTICULIEREN
Ook thuis wilt u dat uw netwerk goed op orde is. Een stabiel computernetwerk, een snelle internetverbinding en goede telefoonverbinding zijn basisvereisten geworden. Betrouwbaar, snel en veilig zijn belangrijke facetten om ook thuis goed te kunnen werken maar ook om lekker te genieten in uw vrije tijd. Wij ondersteunen u graag bij het aanleggen van een stabiel netwerk.

Van de Beerecamp Elektrotechniek zorgt voor een goede bereikbaarheid.
Samen met u maken we een plan op maat voor uw complete data- en telecommunicatie netwerk.

Offerte aanvragen

DIENSTEN

Diensten data- en telecomsystemen

Een greep uit onze diensten:

  • Aanleggen databekabeling
  • Leveren en monteren databekabeling
  • Aanleg WiFi netwerken

Onze data en telecominrichting is:

  • Overzichtelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Snel
Offerte aanvragen
Van de Beerecamp Elektrotechniek - Data & Telecomm